בהתחלה בית לחם הגלילית הייתה פינה סודית למטיילים. והיום היא ישוב מבוקש לטיולים, בילוי זמן איכות, בריאות והתאווררות בטבע.
לפני כ – 30 שנים כאשר התחילו להופיע מטיילים בעקבות פריחת הכלניות והרקפות, בין יערות האלונים המקסימים בסביבה. אז נפתח העסק התיירותי הראשון בכפר, להסעדה קלה למטיילים.
עם הביקוש וההצלחה נפתחו מסעדות ואטרקציות נוספות, בתחומי סגנון חיים, בריאות, איכות הסביבה, לינה, חקלאות וטבע. ג'חנון ביתי שהפך למסעדה מצליחה, משק גידול תבלינים שהפך למעצמה תיירותית (אתם מכירים אותו כחוות דרך התבלינים), מרכזי מבקרים של תיירות חקלאית, קטיף עצמי. לכל עסק תיירותי בבית לחם הגלילית, יש סיפור מעניין.
אחד הסודות להצלחה, של העסקים בבמושב, הוא הפרגון ההדדי ושיתופי פעולה יצירתיים בין העסקים, שמשפרים את האווירה, גורמים להנאה אשר מחלחלת גם אל המבקרים.